Ung chauffør nogle Tips om, hvordan du råd til din bilforsikring

Hvis du en yngre driver forsøger at få Bilforsikring det kan være svært for dig. Først og fremmest din indtægt kan være begrænset – især hvis du er ude der dunkende fortovet på udkig efter et job, bedre hvis du har et job – især en stabil almindelige job. Hvis du er mand er Bilforsikring traditionelt dyrere end for kvinder. Det jeg s ingen hemmelighed at givet den drivende mønster historie af unge mænd. Men kvinder indhente i aggressiv kørsel manerer. Hvis du har kørende point mod dig – hurtigere, trafik infractions osv. Hvis du har en historie af køretøjet ulykker eller uheld, så dette er yderligere dårlige nyheder. Dækket er stablet mod dig for høj bil forsikringspræmier, som du kan eller ikke har råd til. Hvad kan du gøre for at reducere din bil forsikringspræmier? Masser

Først og fremmest kan i denne dag og alder du shoppe rundt. Det er ingen hemmelighed. Det er endnu lettere i dag. Du kan tjekke priser online med et stort antal virksomheder.

Du kan ansøge online (hvis du er nødt til at du kan oprette fiktive navne og e-mails hvis online system kræver et navn og adresse). Forskning kan ske online på internettet og med et par telefonopkald. Det er ikke som i gamle dage når du kun kunne gå til din lokale familie forsikringsagent og ingen andre.

Det er sandt, at der er et nummer, hvis procedurer, som du kan gøre for at reducere din bil forsikringspræmier. Først og fremmest som med de fleste køber volumen er konge. Se hvis det er muligt, hvis du kan forsikre mere end én bil med den samme virksomhed. De fleste forsikringsselskaber tilbyder a: multi køretøj rabat”. Hvad det betyder hvis du forsikre din bil med et andet medlem af din familie, du får gavn af en gruppe deal og modtage rabatter på din præmie. Det er helt lovligt og er en standard procedure i sats bestemmelse i køretøjet forsikringsbranchen. Ditto hvis du medbringer dine andre forsikringer med den samme luftfartsselskab som bil forsikringsselskab. Hvis forsikringsselskabet, eller endda agenten, sælger hjem, ejendom eller sygeforsikring kan de give dig en pakkeløsning som du modtager fra din mobiltelefon, kabel eller telefon selskab. Som godt tilbud om at betale den årlige præmie i et engangsbeløb op foran – i de fleste tilfælde får du en rabat for. På værst kan dit nuværende forsikringsselskab give dig en yderligere rabat over hvad du har nu “ikke at gå væk”.

Sin forsikring standardsats praksis at forhøje præmierne betales jo højere den forsikring fradragsberettigede. Den fradragsberettigede del af din forsikring er den første del, som du vil betale dig, når du foretager en ulykke eller andre krav på din forsikring. For eksempel hvis du havde en $ 200 forsikring selvrisiko og havde et uheld – du vil betale de første $ 200 for kravet. Hvis din fradragsberettigede var $ 500 vil derefter den første $ 500 blive din. Det er et gamble eller en dom opkald. En lavere fradrag betyder langt mindre omkostninger for dig på din årlige forsikringspræmie. På den anden side hvis du er misfortunate at have en ulykke, der du bedømt til at være i skyld-vil så du have at komme med flere penge til at betale de større fradragsberettigede. Det er op til dig. En lavere selvrisiko vil betyde færre penge til din forsikringspolice. Bare sørg for at du har adgang til midler til rådighed i tilfælde af at du har brug for dem. Ellers får du ingen bil til drev.

Ved faktisk at vælge og derefter købe en ældre eller en lav risiko bil kan du reducere din præmie. Det kan ikke være så sexet at være at køre en ældre bil, som du kan se din bedstemor kørsel, men det kan være en sag for at kunne tillade sig og drive at bil eller har ingen bil. Desuden på det tidspunkt en ældre mindre værdifulde bil du måske tænke på droppe din kollision dækning. Igen er det en dom opkald. På samme måde er nogle biler bedømt som “lav risiko” biler. Nogle biler er faktisk hurtigudbetaling.dk bedømt “høj risiko” af forsikringsselskaberne. Dette kan være for nogen af en række årsager såsom ønskeligheden af biltyve for joyrides eller dele, brugervenlighed tyveri af køretøjet eller biler og SUVS, der er meget vanskelig og / eller dyrt at lave. Biler bedømt på grundlag af lav risiko får lavere forsikringspræmier. Desuden kan du gøre ting til at mindske risikoen for biltyveri og dermed reducere din præmier ved at installere en auto tyveri eller andre afskrækkende system.

Endelig når du kører din bil, køre sikkert. Yderligere ulykker betyder ikke kun forsikring selvrisikoen til at betale, men også øget præmier og tillægsgebyrer. Det aldrig gør ondt for at køre sikkert, selv om det en smule langsommere og mindre spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *