Hvad du behøver at vide om UK personlige lån

Er du tænker på at tage ud af en personlig, sikrede eller usikrede lån, eller er du allerede i færd med at lede efter en långiver? Der er mange faktorer at overveje, når du tager et lån, og det er bydende nødvendigt, at du er velinformeret om processen og de forskellige muligheder åbne for dig, før du træder ind i kontoret for din favorit bankmand eller långiver, for at beskytte dig selv og din interesse S. Upartisk rådgivning er den bedste ting at søge på dette knudepunkt, fordi det vil hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger, når du begynder processen med at ansøge om et lån; Uanset hvilken type lån, du ender med at ansøge om.

Væsentlige et personligt lån er et beløb, der er lånt fra en af mange forskellige typer af långivere, men typisk enten en bank, en bygning samfund eller en anden form for finansiel institution. Når du tager et personligt lån fra en finansiel institution som denne, vil du generelt få et engangsbeløb af penge på den forståelse, at du skal acceptere at tilbagebetale over en periode.

En af dine muligheder for et personligt lån er en usikret lån, hvilket betyder, at långiver har ingen garanti for, at du vil tilbagebetale lånet andet end dit løfte. Sikrede lån på den anden side kræver, at du sætter nogle værdifulde form for ejendom op som sikkerhed, således at lånet er mindre risikabelt for långiver. Hvad dette betyder er, at hvis du ikke betaler lånet ud i den mængde tid, der er angivet, da du ansøgte om det, långiver kan beslaglægge kontrol over sikkerhedsstillelsen, som kan være dit hus i mange tilfælde, og kan derefter sælge denne sikkerhed for at få deres penge tilbage. Sikrede lån er mindre risikabelt for långivere, men har tendens til at være mere risikabelt for låntager, medmindre de er helt sikker på, at de kan opfylde de aftalte afdrag.

De fleste lån er afdrag lån, og disse lån kræver, at du til at betale penge mod lånet hver måned i form af lån servicering, renter og kapital. Lån kan være vanskeligt at betale, og på grund af renter og andre gebyrer, du vil betale betydeligt flere penge, end du har modtaget, da du tog lånet ud.

Nogle gange tager et lån er en nødvendig del af livet, især når du har brug for at låne en stor sum penge, men vil ikke have problemer med at betale det ud over en lang periode. Afbetaling jämföra af et personligt lån kan tage så mange som femten år, så sørg for, at det er en værdifuld mulighed, før du forfølger det. Overvej disse faktorer, før du vælger et lån option:

-Hvor mange penge vil du have eller skal låne?

-Hvor længe vil du låne pengene?

-Er den laveste rente en vigtig faktor?

Hvis du har en række forskellige gæld, som du ønsker at konsolidere, eller har brug for en stor sum penge på én gang med en lavere rente, så et personligt lån kan være det rigtige valg for dig. Bare sørg for, at du vejer alle dine muligheder, før du foretager en konkret beslutning, fordi du ikke kan nemt fortryde en beslutning som denne efter at have gjort det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *