Baby legetøjssikkerhed

At købe legetøj til dit barn handler om mere end bare hvad vil underholde dem. Du skal sørge for, at du køber legetøj til dit barn, der er sikre. Der er en masse legetøj derude, der er usikre til spædbørn. Denne artikel vil udforske nogle af de ting, du skal kigge efter, når de køber babylegetøj.

Balloner er et klart nej. Amerikanske Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC) advarer forældre og værger for unge børn om kvælning fare præsenteret af uninflated legetøj Balloner og stykker af brudt balloner.

Alle børns produkter er balloner den hyppigste årsag til kvælning død, ifølge CPSC personskadedata. Siden 1973 har er mere end 110 børn døde som følge af kvælning med uninflated balloner eller stykker af balloner. De fleste af ofrene var under seks år, men CPSC er kender flere ældre børn, der har kvalt på balloner.

“Toy Basketball net” (11 millioner) kan kvæle børn på sløjfer eller åbninger i net, der kommer unhooked fra randen eller har knob, dias. CPSC er opmærksomme på mere end 20 indberetninger af børn under 5 år gamle hvis hoved eller hals fanget i net af et stykke legetøj basketball sæt, og en 18 måneder gamle barn døde efter at blive viklet ind i et delvist unhooked net. Folk skal fjerne og smide net, der kan løsne eller har knob, dias. Kalde producenten for at få nye redskaber, der sikkert tillægger randen og ikke har glidende knob.

“Swimmingpool dyk Sticks” (19 millioner) kan forårsage rektal eller vaginal Spidning på pæl, hvis børn falder eller lander på dive stick. CPSC kender ni Spidning på pæl skader og tre ikke Spidning på pæl skader på børn 5 til 11 år gammel. Folk bør stoppe med at bruge hårde plast dyk pinde og smide dem ud. Afhængigt af dive sticks ejet, kan forbrugerne modtager en refusion, udskiftning eller reparation.

“Brandfarlige Spray strengen” (1 million) kan forårsage brænde skader, hvis sprøjtes omkring flamme kilder såsom fødselsdag stearinlys. CPSC er bevidste om tre betænkninger af forbrændinger som følge af brug af brændbare spray streng. Brændbare produkter beregnet til børn er forbudt af føderale lovgivning. Returneres strengen, brandfarlige spray til forhandler om en tilbagebetaling.

“Star Wars Lightsabers” (618,000) uden en batteri beskytter kunne have en forrykke foråret i batterirummet, forårsager batterier bliver overophedet eller briste. CPSC og virksomheden kender 38 rapporter lyssværd batterier overophedning, herunder 6 rapporter om batterier sprænges, 3 rapporter fra mindre forbrændinger til forbrugerne og 1 rapport af øjenirritation. Ring Hasbro gratis på (888) 690-6141 at få en gratis reparation kit. Lightsabers i øjeblikket sælges med mærkaten “nu med batteri protector” er ikke en del af denne tilbagekaldelse.

“Plys Poppin ‘ klaver” (202.000) har en gulerod-formet mikrofon med en grønne bladgrøntsager top, der kunne bryde ud, udgør en kvælningsrisiko til småbørn. CPSC kender tre ødelagte dele fra dette legetøj klaver. Ring Tiger Elektronik gratis på (888) 748-2860 at få en erstatning. Kun klaverer med løbenumre begyndende med “WT” eller “CO15D” er en del af denne tilbagekaldelse.

“Blue’s Clues legetøj Notebooks” (3,8 millioner) der er erindres har røde plastik spoler med fleksible plastik endestykker dækker kraftigt bøjet coil ender. Bent coil enderne kan brække af, præsenterer en lille dele kvælning fare for børn. CPSC er klar over fire hændelser hvor endestykke af spolen afbrød. Folk bør ring Colorbok gratis på (877) 677-4725 at få en gratis udskiftning coil. Blue’s Clues legetøj Notebooks i øjeblikket sælges med “Version 2” bag cover eller nederste kant af emballagen er ikke en del af denne tilbagekaldelse.

“Dyrebare øjeblikke bud haler tøjdyr legetøj” (472,000) har pomponer, der kan frigøre, udgør en kvælningsrisiko til småbørn. CPSC er bevidste om tre betænkninger af pomponer afmontering. Folk bør afskære pomponer og returnere dem til Enesco at modtage en anden gratis bud haler legetøj.

Ifølge amerikanske forbruger Fabrikat sikkerhed Rådet blev mere end 120.000 børn behandlet på hospitalet skadestuer for legetøj-relaterede skader i løbet af 1998. For at forhindre øjenskader, tilbyder Academy disse tips til at vælge sikkert legetøj:

Tips om at købe babylegetøj, der er sikre;

Vælg kun legetøj og gaver, der er passende for barnets alder og modenhed.

Undgå legetøj med skarpe, udstående eller projektil dele.

Check etiketter for American Society for Testing and materialer (ASTM) godkendelse, være sikker på legetøj opfylder nationale sikkerhedsstandarder.

Overvej grundigt, før de giver BB, maling eller pellet kanoner eller luft-drevne rifler som gaver. De er klassificeret som skydevåben og bør ikke betragtes som legetøj. Dart, samt buer og pile, kan også være farligt.

Glem ikke at deltage i sportsgrene som basketball, baseball, fodbold og hockey kan forårsage alvorlige øjenskader. Hvis giver sportsudstyr, Sørg for at medtage de relevante beskyttende hovedbeklædning som hjelme, dykkermasker eller beskyttelsesbriller med polycarbonat linser.

Alvoren af en øjenskade kan ikke umiddelbart indlysende. Når en skade opstår, er det bedst for at have en øjenlæge – en øje MD–undersøge øjet så hurtigt som muligt. For mere information om eye sundhed og sikkerhed, besøg Academys hjemmeside på For mere information om sikkerhedskrav til legetøj, besøg forbruger Fabrikat sikkerhed Rådets websted på

Farlige babylegetøj, der blev kaldt tilbage;

Vi håber, Tips om at købe sikkert babylegetøj gav du masser af ideer til hvad man kan få baby. Der er flere tips til køb sikkert babylegetøj på tage tid til at vælge de rigtige babylegetøj og det vil være meget værdsat af både forælder og baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *