At optage online lån:

Overraskende mange danskere har en eller anden form for gæld udover almindelig gæld som billån og huslån. Dette har flere undersøgelser bekræftet, hvilket viser, at danskere har en stor lyst til at optage lån. I dag bliver meget gæld optaget via forskellige online lån, da det aldrig har været nemmere at låne penge på internettet. Der er så mange fordele forbundet med at låne penge, hvilket gør, at mange danskere ikke tænker over hvilke konsekvenser det kan få for dem, hvis lånebetingelserne ikke overholdes. Dårlige betalere ender desværre i RKI-systemet og har dermed begrænsede muligheder for at optage flere lån.

Hvis man som RKI-registreret gerne vil forsøge at finde en låneudbyder, der vil låne vedkommende penge, så skal man finkæmme internettet. Man skal nemlig forvente at få det ene afslag efter det andet, da låneudbyderen nemlig afviser lånere, som er registreret i RKI. Dette er den eneste parameter, som låneudbyderne vægter højt. De ser gennem fingre med om du har anden gæld, og godkender dig selvom du f.eks. skylder penge til en møbelforretning. Så længe du ikke er registreret i RKI, så anses man for at være en god betaler og låneudbyderen kan dermed stille sikkerhed for lånet.

Mulighed for lån:

Det er lykkedes RKI-registrerede personer at finde en låneudbyder, der gerne vil tilbyde dem at lån penge og få dem med det samme. Lånebetingelserne er dog meget specielle i sådan et tilfælde, da låneudbyderen kræver, at låneren betaler utrolig høje renter og gebyrer på lånet. Samtidig er løbetiden kort ligesom andre lån, men beløbet man betaler for stiftelse af lånet er også forhøjet i forhold til andre låneudbyders lånebetingelser. Dette skyldes, at låneudbyderen godt er klar over, at der ikke kan stilles nogen form for sikkerhed i lånet. Derfor er de nødt til at opstille disse strenge lånebetingelser. Hvis låneren alligevel siger ja til lånebetingelserne, så er man forpligtet til at betale en masse penge i form af renter og gebyrer, hvilket ikke kan svare sig, i forhold det til det lånte beløb.

Det kan være svært at finde de få låneudbydere på internettet, der tilbyder lån til dårlige betalere, men det kan være muligt at finde en, der vil give vedkommende de urealistiske lånebetingelser. Som dårlig betaler er man meget desperat, hvis man ikke ser realiteten i øjnene i forhold til at skulle overholde lånebetingelserne. Siger man bare ja til at optage lånet, så ved du med sikkerhed at du har givet dig selv endnu mere gæld i rygsækken.

Comments are Disabled