11 af de bedste steder at finde gratis lydbøger – Clark Howard

Når du har fået din MP3-fil på din egen computer, kan du typisk “brænde” din lydoptagelse på en cd. MP3-lydbøgerne har ikke metadata, så iTunes ved, at det virkelig er en lydbog. Denne podcast var, hvad brød min is i podcasts, havde jeg ikke rigtig har en interesse i dem, før en ven vender mig på denne ene gennem en Facebook-gruppe diskussion. Det er stadig betragtes som en af de 100 bedste Science Fiction lydbøger af all-time. Lit2Go er en egnet hjemmeside til at downloade lydbøger. Du kan enten lytte til disse lige igennem, eller lytte til dem her og der, når du ikke har lyst til at komme dybt ind i en lang række forbinder lydbøger. Jeg anbefaler det, fordi du sandsynligvis vil kunne lide det. Det er en brutal lytte, og jeg er ikke sikker på, at jeg vil anbefale det til en lytte, mens på jobbet.

Af de lydbøger, jeg har lyttet til og ønskede at tale med dig og mine venner om, kan jeg ikke sige, om jeg anbefaler denne bog, mens i arbejdspladsen eller ej. Hvis arbejdet kalder din opmærksomhed væk for en smule, vil du ikke gå glip af et ton, men kan gå glip af de fine detaljer om, hvad Lothlorien lugtede som om morgenen den første måne i efteråret. En ting jeg kan lide ved Serial, og jeg synes, det er meget vigtigt for alle lydbøger og podcasts er, at Sarah Koenig har en meget flot stemme. Det er lidt sværere at lytte til på arbejdspladsen i forhold til Hobbitten, fordi det er mere rettet mod en ældre, mere moden krage, men jeg tror, du kan håndtere det. Som jeg sagde om prequel, Tolkien har sådanne levende beskrivelser af hans jord og de mennesker, der bor i dem, at der er lidt tilbage til fantasien.

Hvad er fantastisk ved denne serie er alle de mærkelige små side historier. Jeg har gået tilbage og genlyst til et par historier og fandt kun vage erindring. Jeg har forvildet, The LOTR Trilogy er en fantastisk serie, som jeg har lyttet to gange nu, efter rent faktisk at have læst bøgerne, og jeg uden tvivl vil have en anden lytte, før jeg udløber. I de seneste år har jeg i sidste ende blevet en stor fan af Bourbon Empire: The Past and Future of America’s Whiskey Audiobook mp3 Download Unabridged, mens jeg helhjertet elsker at læse romaner. LightUpYourBrain har 14 børnelydbøger til rådighed for download i MP3 eller til at lytte online. Jeg vil anbefale at lytte til lydbøger, før du ser tv-serien og / eller Movie. I denne BBC dramatiserede serie finder du alle 74 noveller, hver spænder i længder fra 41 minutter til 57 minutter.

De fleste er stand alone historier, men et par er diptychs. Bøgerne virkelig begynder at få damp ved bog 9, er de ikke så stå alene, og det giver dig lyst til at gå videre til den næste bog. 1. REAL WEB SELVSTÆNDIGE VIRKSOMHEDER, DU KAN STARTE PÅ UNDER $ 20. Hvis de kan gøre tv-serien så vidunderligt grafisk som de gjorde filmen, vil jeg være ekstatisk. Hvis du lytter til en lydserie, og læseren har en hård stemme eller irriterende accent, det gør det langt mindre behageligt. Ovenstående faktorer ville hjælpe en i beslutningen om et godt valg for lydbøger. Det er en god sjov serie, jeg anbefaler dem, hvis du nyder en god, old-school mysterium.

Kom og vær med i det sjove! Hvilken teenager kan huske, hvad de gjorde i går? Hvis du er glad for at fjerne denne bog, kan du gøre det med et enkelt klik, før du fortsætter din download, eller du kan slette dem en anden ved at gå ind i dine indstillinger. 8. Klik på overførselsknappen. Til tider kan sådanne rutinemæssige aktiviteter dræne. Referencer på læserækkefølgen og ressourcelisten kan være referencer til både eksterne og lokale ressourcer. Den Mattel Games Uno Showdown var et andet legetøj, lydbøger der gjorde det på Amazons top legetøj til jul liste. Mens ingen ville gå ind for at forsøge at læse, mens du kører, en god lydbog kan holde dig fokuseret og opmærksom. Ender er det eneste barn, der blev udvalgt af sine søskende på grund af sin brors varme hoved og hans søstre alt for godt hjerte.

Comments are Disabled